Ne dëshirojmë që Raiffeisen Bank të jetë mbështetësi kryesor për cdo individ apo familje që interesohet për të blerë një shtëpi. Me kënaqësi ju prezantojmë një risi në treg, Aplikacionin “Shtëpia Ime”!

“Shtëpia Ime” është i pari i këtij lloji në treg, i krijuar për të lehtësuar blerjen e shtëpisë tuaj! Blerja e shtëpise është një nga momentet më të rëndësishëm në jetë por në të njëjtën kohë edhe stresuese!

Në Aplikacionin “Shtëpia Ime” do të gjeni artikuj, shtëpi në shitje dhe një guide të nevojshme për çdo pyetje apo paqartësi që mund të keni, pavarsisht nëse do blini shtëpinë duke u financuar nga Banka apo vendosni ta blini atë vetë!

Ju ftojme të shkarkoni në celularë tuaj aplikacionin “Shtëpia Ime”, i cili do të lehtësojë gjetjen e shtëpisë, financimin dhe arredimin e saj!

Learn

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In luctus est id nibh egestas fermentum. Proin lacinia urna sed porta viverra. Nulla molestie tortor lacinia turpis venenatis, ac rhoncus enim blandit. Aliquam quis dui venenatis, laoreet magna ut, vulputate mauris. Maecenas tempus nec est in auctor. Praesent accumsan sed nisl quis viverra. Fusce at nulla at dui porttitor dictum. Integer convallis velit sit amet erat egestas tincidunt. Sed in erat sed ex pellentesque imperdiet. Mauris sagittis nunc ultricies turpis elementum, eget placerat erat sollicitudin. Pellentesque faucibus posuere tellus, quis vestibulum sapien iaculis eget. Cras cursus ligula lacus, vel maximus justo scelerisque tempus. Ut mi risus, placerat sed justo feugiat, sagittis ullamcorper ligula. Fusce nec est maximus, faucibus diam quis, tempor mi. Sed efficitur posuere lacus quis tempus. Ut viverra quis nulla at dapibus.

Offers